dinsdag 15 april 2008

www.bramballoncrew.nl steunt goed doel, HELP KAYLEIGH NAAR DE DOLFIJNEN!!!

STEUN DEZE ACTIE!!! en help Kayleigh naar de Dolfijnen.

HYVES: http://rett2.hyves.nl/
WEBSITE: http://www.stichtingrettsyndroom.nl/

Op 19 april aanstaande wordt er in 'de Scherpenhof' in Terwolde een benefietconcert gegeven om geld in te zamelen voor Kayleigh uit Beekbergen. Ze was kort geleden te zien op SBS Hart van Nederland. Kayleigh is een meisje van 4 jaar en heeft het syndroom van Rett. Een vreselijke ziekte die tussen de 6e en 18e maand zich kan openbaren bij meisjes en het zenuwstelsel aantast zodat verdere ontwikkeling niet meer plaatsvindt. De vader van Kayleigh is werkzaam bij Connection en collega's van hem hebben deze actie op gang gebracht om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor dit meisje.

U kunt naar het benefietconcert gaan, waar zo'n 30 artiesten belangeloos zullen optreden. Entree 5 euro. Ook is er een verloting met prachtige prijzen die eveneens beschikbaar worden gesteld.

De avond in '' De Scherpenhof in Terwolde begint om 18.00uur en duurt tot ongeveer 01.00uur

Naar aanleiding van deze actie hebben enkele medewerkers van Radio Voorst gemeend, deze actie met een marathonuitzending te moeten ondersteunen. De radio-uitzending begint om 18.00 uur (tegelijk met het concert) en duurt tot 24.00uur en wordt gepresenteerd door Hendrik Jan uut Twelle. De techniek is in handen van Jan Schenk. Tijdens deze uitzending kunt u geld komen brengen in de studio aan de Klokkenkampsweg 25 en kunt u in de uitzending anderen oproepen uw voorbeeld te volgen. tijdens deze live-uitzending schakelen we regelmatig naar Terwolde om een deel van het programma daar te volgen en vraaggesprekken met deelnemers en bezoekers te doen. Ria Nieuwdorp (Voorst Totaal) is de verslaggeefster die zich die avond beschikbaar heeft gesteld. Ze wordt technisch ondersteund door Rik van Haassen en Ben Dijkstra.

Ik roep iedereen op dit bericht in uw omgeving te verspreiden. Ga naar het concert. of kom langs met geld in de studio van Radio Voorst. Ontketen inzamelingen onder uw vrienden, op uw bedrijf, de school enz. enz. en breng het geld. Vooral bedrijven en verenigingen roepen we op voor de radio, staande de uitzending, een bedrag te brengen. Uw naam kunnen we dan eventueel bekend maken. Goed voorbeeld doet goed volgen. Laten we Kayleigh en haar ouders de avond van hun leven geven. U doet toch mee.???? U kunt eventueel ook een bedrag toezeggen per telefoon. Bel dan naar de studio 0571-271722. Ook dan kunt u in de studio komen.

Geen opmerkingen: